Güvenlik, konfor ve üstün dayanıklılık

Günümüzün endüstriyel ortamlarında elle yapılan işlerde koruyucu eldivenlerle ilgili olarak standart özelliklere ek olarak konfor, hareket özgürlüğü, hafiflik gibi çok sayıda temel özellik gerekmektedir.

Temel olarak, uzun saatler boyunca konforlu olmayan, ağır, terleten, kaşındıran eldivenler takılması zordur ve bu nedenle bazı çalışanlar eldiven takmamayı tercih eder.

Hafif kesilmelere karşı B seviyesi dayanıklılık gerektiren genel amaçlı işlere yönelik olarak KryTech 609 ve KryTech 809 siyah eldivenleri geliştirdik.

KONFOR

Eldivenlerin çıkarılması kolaydır ve HDPE multi liflerle imal edilen astarı sayesinde cilt üzerinde taze bir his sağlar.

Gelişmiş kaplamalı dikiş teknolojisi, cilt ile daha yumuşak ipliklerin temas etmesini ve aynı zamanda yüksek konfor ve esneklik sağlar.

DAYANIKLILIK

Bir adım daha ileri giderek, atıkları azaltmak ve kullanıcıların maliyetten tasarruf etmesini sağlamak için eldivenlerimizi dayanıklı hale getirdik.

  • 5 defaya kadar 40°C'de yıkanabilmesi eldivenin kullanım ömrünü uzatır
  • Dayanıklı poliüretan avuç içi, yüksek dayanıklılık sağlar

  • Koyu renkli olması, eldivendeki kirleri gizleyerek kirli ortamlarda daha uzun kullanılmasını sağlar

 

 

 

KryTech 809, eldivenin diğer bölümlerinden daha erken aşındığından eldivenin kullanım süresini uzatmak için baş parmak ile işaret parmağı arasında kalan nitril ek yerinin güçlendirilmesi sayesinde çok daha uzun ömürlü hale getirilmiştir.

İLAVE ÖZELLİKLER

Boyama öncesi metal levha ve cam yüzeylerde izleri ve kusurları önlemek için silikonsuzdur

Küçük bedenlerden (5) büyük bedenlere (11) kadar seçenekler mevcuttur

Plastik atıkların azaltılması için optimize bağımsız paketleme

 

KryTech 609 ve KryTech 809, hareket kolaylığından ve sağlamlıktan ödün vermeksizin kuru ve kirli ortamlarda çok geniş bir endüstri ve uygulama aralığı için ideal eldivenlerdir.

KryTech 609 & KryTech 809

Krytech 609
Kesilmeye Karşı Koruma

KryTech 609

Seviye B kesilmeye dayanıklı eldivenler. HDPE astar sayesinde yüksek esneklikle birleştirilmiş gelişmiş dayanıklılık. Dokunmatik ekran yeteneği.

KryTech 809
Kesilmeye Karşı Koruma

KryTech 809

Ağ takviyeli B Seviye kesilmeye dayanıklı eldivenler. HDPE astar sayesinde yüksek esneklikle birleştirilmiş gelişmiş dayanıklılık. Dokunmatik ekran yeteneği.

Daha fazla haber

Yeni Alto 405

Virüsler ve bakteriler tarafından çapraz kontaminasyonu sınırlayan benzersiz bir antimikrobiyal kimyasal geçirmez eldiven