KryTech 602 / 603

Yeni piyasaya sürülen kesilmeye dayanıklı kollukları keşfedin KryTech 602 & 603 , dar alanlarda keskin malzemelerle kullanım için idealdir.

Mapa Professional, kesilmeye karşı koruma ihtiyaçlarının çoğunu karşılamak için kesilmeye dayanıklı kolluk  serisini ISO CUT B seviyesinden D'ye genişletti.

Kesilmeye karşı dayanıklı kollukları  sunuyoruz: Kesilmelere ve yırtılmalara karşı tüm kol ve ön kola kadar genişletilmiş ISO CUT seviye C koruma sağlayan KryTech 602 ve KryTech 603.

MAKSİMUM  KONFOR İÇİN TASARLANDI...

Dikişsiz örgü tasarımıyla yeni kolluklarımız, kullanıcıya mükemmel esneklik ve serinlik hissi  sunan 15 ölçü dokuma ile tasarlanmıştır. Yerinde kalma rahatlığı ve güvenli oturma için, KryTech 603'ün yüksek görünürlüklü sarı yumuşak başparmak yuvasına sahiptir. Kendinden kavramalı cırtlı bant ele ve kola oturmayı sabitleyerek kullanım konforunu ve güvenliği  arttırır.

... CİLT KORUMA

Kolluklarımız  zararlı maddeler içermez ve alerji riskleri için Oeko Tex sertifikalıdır.

İç astardaki sert  lifler daha yumuşak bir iplikle sarıldığından, cilt ile temas eden astara değen cilt tahriş olmaz.

Kolluklarımız  beyaz eşya, otomotiv, inşaat, cam  gibi  ve bir çok  endüstri  için uygundur.

EK ÖZELLİKLER KryTech 602 ve KryTech 603, boyama öncesi metal levha ve cam üzerinde iz ve kusur oluşmasını önlemek için silikon içermez.

Kullanım ömrünü uzatmak, maliyetleri ve israfı azaltmak için performansta herhangi bir değişiklik yapmadan 40 °C'de 3 kez yıkanabilir.

Tek standart bedende   mevcuttur.

Mapa Professional kollukların nasıl düzgün şekilde giyileceğini izlemek için aşağıdaki videoyu izleyin!

BROŞÜRÜ KEŞFEDİN

Brosuer_Krytech_602_603_.pdf

İndir (PDF - 2.94 Mb)

Daha fazla haber

Yeni Alto 405

Virüsler ve bakteriler tarafından çapraz kontaminasyonu sınırlayan benzersiz bir antimikrobiyal kimyasal geçirmez eldiven