Konfor ve hareket özgürlüğü, eldivenle çalışan herkes için çok önemlidir. Eldivenin en üst düzeyde konfor ve hareket özgürlüğü sunmasını sağlayarak el yorgunluğunu minimuma indirir.

Müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için Mapa Professional'ın Ar-Ge uzmanları yeni bir ultra hafif eldiven serisi tasarladılar.

ULTRA KONFOR SERİSİ eldivenler üstün konfor düzeyi, optimum nefes alabilirlik ve mükemmel hareket özgürlüğü sunmaktadır.

Ultra konfor, kullanıcıya neler sağlar?

18 DERECE ASTAR

Eldivenlerimiz hafif bir his vermesi ve böylece gün boyu mükemmel konfor ve kullanıcı için hareket özgürlüğü sağlaması için gelişmiş 18 derece astarla üretilmektedir. Yüksek kaliteli teknik ipliklerimiz ve inç başına daha fazla ağ sayesinde eldivenler elinizin şekline daha iyi uyum sağlayarak ikinci bir cilt etkisi yaratır. Daha yüksek dereceye sahip bu astar daha esnektir ve el yorgunluğunu azaltmaya yardımcı olur.

 

ÖZEL DİKİŞ TEKNOLOJİLERİ

İPLİK KAPLAMA – SARMA TEKNİĞİ

Bu teknik, kesik önleyici liflerden kaynaklanan cilt tahrişlerini azaltmak için kullanılır.
Sert kesilmeyi önleyici liflerin iç astarda daha yumuşak bir iplikle sarılması ile kullanıcılara optimum konfor sağlanmaktadır

KONFORLU İÇ ASTAR ÖRME TEKNİĞİ

Bu teknik, eldivenin iç astar kısmında daha iyi konfor sağlamak için kullanılır. Bu, örgü modelini yapılandırmamızı sağlar: 2 örgü iplikten en yumuşak iplikleri astarın iç kısmına, teknik sert iplikleri ise astarın dışına yönlendirebiliriz. Ten ile temas eden ipliğin en yumuşak iplik olmasına her zaman önem vermekteyiz

Ultra konfor serimiz, konforlu olmasının yanı sıra kullanıcı iki önemli avantaj daha sağlar.

HAREKET ÖZGÜRLÜĞÜ

Esnek ve ince astarı sayesinde parmak uçlarında mükemmel hareket özgürlüğü ve sağlamlıktan ödün vermeksizin yüksek esneklik.

 

NEFES ALABİLİRLİK

Süper ince astar ile mikro köpüklü nitril kaplama arasındaki denge, kullanıcının elleri için 360° nefes alabilirlik sağlar. Dikişsiz örgüsü ve havalandırmalı sırtı sayesinde eldiven mükemmel bir havalandırma sağlar.

Ultra konfor mekanik seride hangi eldivenler bulunuyor?

Çalışanları korumak için en iyi çözümleri sunmayı taahhüt ediyoruz, bu nedenle kesilme karşı koruma özelliğinden hiçbir ödün vermedik. Bu nedenle, hassas iş eldivenlerimiz, ISO A seviyesinden D seviyesine kadar kesilmeye karşı dayanıklıdır.

 

ULTRANE 681: genel amaçlı işler için ultra hafif iş eldiveni

KRYTECH 692, 693 & 694:  kesilmeye karşı yüksek koruma sağlayan eldiven.

Çalışanların ellerinin her koşulda, özellikle de düşük ışık koşullarında uzak bir mesafeden dahi görülmesini sağlayan yüksek görünürlüklü, sarı bir astar içerir. İlave görünürlük ve güvenlik önlemleri gerektiren endüstriler için güvenliği de artırır.

Ayrıca, baş parmak ile işaret parmağı arasındaki ek yeri güçlendirmesi sayesinde bu eldivenler ekstra dayanıklılık ve koruma sağlar. Üretkenlik artırılırken maliyetler düşürülmüştür.

 

İLAVE AVANTAJLARI

Ultra konfor serisindeki tüm eldivenler her türlü dokunmatik ekranla uyumludur ve 40°'de 1 defa yıkanabilir
Ultra konfor serisi çok geniş bir uygulama aralığı ve kuru veya hafif yağlı ortamlarda çalışılan endüstriler için idealdir.

 

Mutlaka inceleyin!

ULTRA KONFORT MEKANİK SERİSİ

KORUMA KARŞI KESİLMEYE VE KULLANIM GENEL ORTAM YAĞLI AZ VE KURU İŞLER HASSAS

İndir (PDF - 2.44 Mb)

Daha fazla haber

Yeni Alto 405

Virüsler ve bakteriler tarafından çapraz kontaminasyonu sınırlayan benzersiz bir antimikrobiyal kimyasal geçirmez eldiven