Son pandemi ve virüs sayılarındaki artış, hijyen konusunu daha çok gündeme getirdi.
Bu durum ortak kullanım alanlarında yeni temizlik uygulamalarını zorunlu hale getirmiştir.

Dezenfektanlar, virüslerin yayılmasını azaltmak için temizlik protokollerinde hala yaygın olarak kullanılmaktadır. Hedeflenen mikroorganizmaları hızlı bir şekilde öldürmelerine rağmen, etkinlikleri zamanla sınırlıdır.

Kalıcı antimikrobiyal etki sağlamayı amaçlayan MAPA PROFESSIONAL, PYLOTE ile iş birliği yaparak  özel patentli  bir teknoloji geliştirdi. Bu teknoloji sayesinde virüs ve bakterilerin bulaşmasını en üst seviyede önleyen yeni bir kimyasal  eldiven tasarladı.  

 

PYLOTE TEKNOLOJİSİ NEDİR?

Mineral oksit mikrokürelerden oluşan bu teknoloji, yeşil - teknoloji formasyonundan oluşmaktadır.
Herhangi bir organik madde olmaksızın yalnızca hava, su ve termal ısı kullanılarak tek bir üretim prosesesinden oluşan bu formasyon  atık oluşturmaz

ALTO 405 ACTIVE: KORUYUCU KALKAN

Hem Temizlenecek Yüzeyler hem de Çalışanlar korunur!

  • Eldiven ile temizlik yapılırken yüzeyden yayılan zararlı virüs ve bakteriler öldürülerek çapraz mikrobiyal bulaşma riski büyük oranda önlenir. VİRÜSLER ( %99) * ve BAKTERİLER ( %99.99 ) **.
  • Eldivenin üst tabakası virüslere karşı bariyer oluşturarak , kullanıcının ellerini virüslere  (EN 374-5 Seviye ) ve yaygın olarak kullanılan agresif kimyasallara karşı korur ( EN 374-1 Seviye ) . Bu eylemlerin her ikisi de ilgili KKD standartlarına uygundur
  • Eldiven, düzenli temizlik uygulamalarının yerini tutmasa da, çapraz kontaminasyon riskini azaltmada dezenfektanların etkisini tamamlar.

 

UZUN SÜRELİ KORUMA

Antimikrobiyal etki, eldivenin kullanım ömrü boyunca sürer

 

FAYDALAR VE STANDARTLAR

Bu doğal çözümü ALTO 405' imize entegre etmeyi başarırken, eldivenin kanıtlanmış performansını ve avantajlarını da koruduk

  • KONFOR

Pamuk havı emdirilmiş astar konforu artırır ve eldivendeki terlemeyi sınırlar

Anatomik tasarım hareket kolaylığı sağlar

  • DOKUNSAL HASSASİYET

Eldivenin kalınlığı azaltılarak sağlanmıştır

  • KAVRAMA

Kaydırmaz dokulu dış kaplama sayesinde ıslak ortamlarda kaydırmaz kavrama

  • KKD STANDARTLARI

ALTO 405 ACTIVATED, mikropların çoğalmasının önemli bir sorun olduğu ortamlardaki temizlik görevleri için ideal eldivendir.

*Sonuçlar ISO 21702:2019'a dayanmaktadır - **JIS Z 2801 standardına dayalı sonuçlar

Daha fazla haber